DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN

Gratis seminar Financiele Planning ondernemers do. 19-9-2013

In samenwerking met ons collegakantoor Van Vugt en Van Hulten Belastingadviseurs uit Den Bosch, organiseert Administratiekantoor Hardeboom een gratis seminar "Financiële Planning" voor ondernemers op donderdag 19 september 2013.

Als ondernemer vraagt u zich wel eens af of u het financieel allemaal wel goed hebt geregeld. Bouwt u wel voldoende pensioen op? Wat als u arbeidsongeschikt wordt? Of nog erger: overlijdt? Blijven uw nabestaanden dan voldoende verzorgd achter?


Op donderdagavond 19 september 2013 zal Martijn van Hulten deze vragen behandelen aan de hand van diverse voorbeelden. Na dit seminar weet u waarom het verstandig is om een financiële planning te hebben.

Quick Scan
Administratiekantoor Hardeboom kan u in samenwerking met Van Vugt en Van Hulten Belastingadviseurs een Quick Scan aanbieden. Deze Quick Scan is een verkorte versie van een financiële planning en gebaseerd op gegevens die al binnen ons kantoor aanwezig zijn van u. Denk hierbij aan de jaarrekeningen en aangiften inkomstenbelastingen van de afgelopen jaren. Deze Quick Scan geeft u direct inzicht in uw financiële situatie nu en later.

Zowel ons kantoor als ook Van Vugt en Van Hulten Belastingadviseurs zijn onafhankelijke belastingadviseurs. Dat betekent dat wij u geen verzekeringen adviseren of verkopen en wij krijgen geen provisie als u een verzekeringsproduct aanschaft. Wij hebben dus maar één belang: zorgen dat u tevreden bent.

Meer informatie seminar
Datum:    donderdag 19 september 2013
Aanvang: 19:30 uur
Einde:      21:30 uur
Kosten:    Gratis
Locatie:    op ons kantoor aan de Nijverheidsweg-Noord 92 in Amersfoort

Dit seminar is uitsluitend toegankelijk voor ondernemers, die klant zijn bij Administratiekantoor Hardeboom.


Deelnemen of meer informatie? Mail ons of bel 033-8880706


 

Terug naar het actuele overzicht
Nieuws
Sponsoring
Vestigingen
Vacatures
Over Hardeboom