Archiefopslag

Hardeboom archiefbeheer is uw partner voor opslag van uw zakelijke archiefstukken. In ons beveiligde moderne nieuwbouw pand in Nijkerk hebben wij diverse brandveilige compartimenten, waarin wij uw archief bewaren.

Door het opslaan uit te besteden aan Hardeboom Archiefbeheer bent u verzekerd van een goede archivering van uw zakelijke stukken. Niet alleen scheelt het u ruimte, maar u loopt ook niet langer het gevaar, dat documenten voor het einde van de bewaartermijn worden weggegooid of zoekraken.

 

Full-service opslag

Wij bieden u een full-service opslag aan. Hieronder vallen de volgende diensten:

  • Archiefopslag
  • Haal- en brengservice
  • Scannen, kopieren, faxen van gearchiveerde stukken voor opvraging
  • Koerierservice
  • Vernietiging

 

Hoe het werkt

U ontvangt van ons transportdozen waar u uw ordners in plaatst. Deze dozen brengt u naar ons kantoor in Amersfoort of Nijkerk of u laat het door ons bij u op locatie ophalen.
Uw ordner krijgt een uniek nummer bij binnenkomst, zodat deze altijd te traceren blijft. Vervolgens pakken wij uw ordners om in archiefdozen. Deze archiefdozen worden in speciale archiefcontainers in een van archiefcompartimenten geplaatst. Uw stukken zijn dus dubbel beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Na inslag van uw documenten ontvangt u een lijst van de door ons ingeslagen stukken voor uw administratie. Aan de hand van deze lijst kunt u altijd weer documenten bij ons opvragen.

Tevens bewaken wij de bewaartermijn voor u. Zodra het einde van de bewaartermijn nadert ontvangt u van ons een lijst met de voor vernietiging in aanmerking komende stukken. Na uw goedkeuring worden deze vernietigd bij ons op locatie door een gespecialiseerd bedrijf. 

CategoryImage
DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN