DIRECT NAAR:
Home
Inkomensbelasting
Hardeboom Actueel
Nieuwsoverzicht
Inloggen loondossier
INLOGGEN

Over Hardeboom

Administratiekantoor Hardeboom v.o.f. is opgericht op 10 oktober 2006 door de vennoten Erik Harderwijk en Wendy Boomhouwer. De naam Hardeboom is dan ook een samenvoeging van beide achternamen.
Vanaf de oprichting in 2006 maakt Administratiekantoor Hardeboom een gezonde jaarlijkse groei door. Daarnaast is Hardeboom lid van het college belastingadviseurs, dat sinds 2010 Register Belastingadviseurs heet. In 2010 is Hardeboom gestart met een Hardeboom Archiefopslag en -beheer. Deze nieuwe activiteit is voortgekomen uit de behoefte van klanten om hun administratie professioneel te beheren en te bewaren.

Hieronder volgt een korte cv van de vennoten van Hardeboom.

 

Erik Harderwijk

Erik heeft HBO Bedrijfsecenomie en HBO Bedrijfskunde gevolgd en daarnaast veel werkervaring opgedaan in zowel de accountancy branche als ook in het bedrijfsleven. Hij heeft gewerkt bij middelgrote landelijke accountantskantoren en bedrijven in de profit en non-profit sector. Daarnaast heeft Erik ervaring in het leidinggeven aan personeel en het veranderen van organisaties.

Foto Erik

Binnen Administratiekantoor Hardeboom is Erik naast de dagelijkse gang van zaken verantwoordelijk voor de salarisadministratie, bedrijfskundige advisering, -bedrijfsoverdrachten, bedrijfsoprichtingen en het archiefbeheer.

 

Wendy Boomhouwer

Wendy heeft behalve de nodige boekhoudkundige opleidingen ook het diploma belastingconsulent behaald van het register belastingadviseurs. Zij heeft ruim 7 jaar ervaring opgedaan bij een middelgroot landelijk kantoor. Hier was zij al die jaren verantwoordelijk voor haar eigen klantenportefeuille waarvoor zij alles deed van inboeken tot en met de jaarrekening en de fiscale aangiftes.

Bij Administratiekantoor Hardeboom is Wendy naast de dagelijkse gang van zaken verantwoordelijk voor de verwerking van de administraties, jaarrekeningen en natuurlijk de fiscale advisering.

 

Klein kantoor, maar toch de kracht van een middelgroot kantoor

Hoewel Administratiekantoor Hardeboom een klein kantoor is, kunnen wij u toch net zo van dienst zijn als een middelgroot administratie- of accountantskantoor. Behalve de taakverdeling van de diverse werkgebieden hebben wij een netwerk van specialisten achter ons. Zo hebben wij onze eigen vaste accountants, fiscalisten, bedrijfsadviseurs, verzekeringen, hypotheken en pensioenen adviseur en advocaten achter ons staan. Zodra wij te maken krijgen met een specialistische vraag, of behoefte hebben aan een frisse blik van een derde, dan schakelen wij één van deze partners in.
Daarnaast hebben wij nog een vangnet van collega administratiekantoren achter ons staan indien dat nodig zou zijn.

Zo bieden wij met een klein kantoor de kracht van een middelgroot kantoor.


 

Regionaal georienteerd maar ook landelijk en internationaal

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij alleen klanten hebben in Amersfoort en direct omliggende plaatsen als Leusden, Soest, Hoogland en Nijkerk. Nee, hoewel wij sterk regio gericht zijn werken wij ook voor klanten in de regio Utrecht, regio Gooi- en Eemland en door heel Nederland.

 

Onderstaande kaart toont, in welke plaatsen wij op dit moment actief zijn.

 

 

 

 

 

CategoryImage
Nieuws
Sponsoring
Vestigingen
Vacatures
Over Hardeboom